joi, 25 februarie 2010

Studio

6 comentarii:

diana_cole spunea...

mie nu prea imi place:) se vede ciudat..cred ca are capul prea inclinat spre spate

mircea achim spunea...

invidioaso!

bogudan spunea...

si are si parul prea lung... :))

Ana spunea...

Nu cred ca e vorba de invidie. Diana chiar are dreptate. Pare ca se frange capul fetei: e prea inclinat.

mircea achim spunea...

nu nu nu. o cunosc pe diana, era o gluma, ne mai permitem din cand in cand. o facema invidioasa pt ca ea e f creatzaaa da' ii cam place si cu paru intins! :))
e un altfel de poza, nu de portret de buletin Ania. o incercare de a pune accent pe curba facuta de parul lung si starea apasatoare. nici decum pozitia corecta a corpului. un exercitiu de studio, alceva decat portrete tipicare. mai gen head and shoulders :)).
se termina cursu gataaaaa, eu zic sa incetam si noi cu "eu as fi facut asa, nu imi place ca tu vezi altfel decat mine.." si hai sa incercam sa ne intelegem stilul fiecaruia, amprenta fiecaruia, ala le prefera mai saturate, ala mai albnegru, ala altfel... mie imi place asa!
ai auzit istocescule? :)))

Ana spunea...

Mircea, cred ca voi luati un pic cam personal parerile unora dintre noi. Prin "asa as face eu" incercam sa nu impunem, sa nu deranjam cu o parere legata de compozitie, de ceea ce vedem in postarile voastre. Nu cred ca ai prefera sa spunem: "trebuia sa...". Inca mai este mult de parcurs pentru noi toti sa ajungem niste fotografi demni de luat in seama si fara critica si sfaturi nu prea inaintam. Ce ar insemna sa iti spuna toata lumea numai ce faci bine? Ar insemna sa incepi sa crezi ca esti un fotograf extraordinar si tu sa nu mai avansezi in niciun fel. Nu am nimic cu stilul tau, dimpotriva, atat timp cat iti urmaresc postarile, cred ca ar trebui sa intelegi ca apreciez ceea ce faci. Eu sunt criticata uneori de ma las cateva zile de fotografie, dar o iau de la capat. Nu sunt specialist, nu sunt profesor, dar am o parere si mi-o exprim. Am vazut evolutie la multi dintre voi si ma bucura asta.
Mi-a placut ideea si incercarea ta cu acest portret pe care l-ai vrut altfel, dar consider in continuare ca pozitia capului nu e una corecta.
Mult succes si sa stii ca tot am sa-ti mai vizitez blogul! :-)